N.L. SISTEM D.O.O. privatna je tvrtka za savjetovanje u vezi računala, računalne opreme i poslovanja uz informatičku i računalnu podršku.
Naš stručni tim spreman je u svakom trenutku ponuditi kvalitetno i prikladno rješenje za svaki novi poslovni izazov, projekt ili problem, pritom uzimajući u obzir potrebe, očekivanja i zahtjeve svojih klijenata.
Tvrtka je osnovana 2015. godine sa sjedištem u Splitu, a svojim je predanim i stručnim radom, te odgovornim odnosom prema korisnicima zaslužila povjerenje i postala prepoznata među mnogima na tržištu.

Naša specijalnost

Specijalizirali smo se za održavanje informatičke opreme, videonadzor, cloud backup, mreže i mrežnu infrastrukturu, wireless (WI-FI, bežični internet) i sustave za pametne hotelske sobe.
Također nudimo usluge računalnog programiranja, pružanje savjeta za korištenje računalne opreme (hardvera) i programske opreme (softvera), te izdavanja, izrade i održavanja softverskih rješenja.

Među uslugama također nudimo popravak, održavanje, instaliranje strojeva i opreme, računala i računalnih sustava, elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga.
Naša su znanja širokog spektra, a iskustva brojna i raznolika. Javite nam se s povjerenjem. Surađujemo s privatnim korisnicima, manjim i većim poduzećima, poduzetnicima i obrtnicima, hrvatskim i inozemnim tvrtkama, turističkim i marketinškim agencijama, kulturnim udrugama, organizacijama i medijima.

Birajte isplative i održive IT-sustave

Informatička tehnologija služi kvalitetnom održavanju poslovnih procesa. Saznajte kako je možete iskoristiti u svoju korist.
Želite li svojoj postojećoj tvrtki dati novi zamah u poslovanju, posegnite za alatima koji će dati svoj maksimum i dokazati već milijunti put da se IT-sektor najbrže razvija. Iskoristite sve mogućnosti koje nude novi, učinkovitiji IT-sustavi, računalna infrastruktura i operacije za koje još možda niste ni svjesni da postoje i olakšavaju poslovne procese.
Uz našu stručnu podršku smanjite rizike kod uvođenja novih tehnologija jer uvođenje cijelog novog sustava neće ni biti potrebno, možda se i kvalitetnom nadogradnjom može postići napredak kakav vam je potreban.
I ne zaboravite, svako ulaganje u nove IT-alate ostvaruje veći povrat kroz vaše poslovanje u cijelosti.

Odrednice poslovanja

Odrednice poslovanja kojima se s ponosom ističemo i vrednujemo su: stručnost, briga za korisnika, pouzdanost, odgovornost, otvoreno i prijateljsko komuniciranje.

Misija

Omogućiti korisnicima naših usluga unapređenje poslovnih rezultata kroz usredotočenost na osnovnu djelatnost i učinkovito korištenje informatičkih tehnologija. Također želimo prepoznati potrebe korisnika u mogućnostima tehnologije, primijeniti postojeće znanje i tako skratiti vrijeme i troškove implementacije. Želimo kreirati brz i pouzdan IT sustav, ekonomičan u radu i održavanju, sustav na kojeg se poslovanje uvijek može osloniti.

Vizija

Naša vizija je omogućiti poslovnim i privatnim subjektima primjenu svih prednosti informatičke tehnologije u vlastitom poslovanju – kako bi kao subjekt bili konkurentni i stabilni na poslovnom tržištu.

Naš zaštitni znak je dugogodišnje iskustvo i kvalitetan rad, kao i mnoštvo zadovoljnih klijenata, te nam se uvijek možete javiti ukoliko imate bilo kakvih poteškoća ili pitanja.

Uvijek smo tu za vas!