Održavanje računala, laptopa, servera, printera, mrežne opreme

Računala, serveri, laptopi, printeri i slični uređaji, postali su neizostavan dio naših života. Međutim, što kada se nešto od njih pokvari? Zasigurno ne želite da vaše poslovanje, ili pak privatni život, pati zbog toga.

Uvijek smo vam spremni uskočiti u pomoć, u čemu god bio problem. Jamac kvalitete je naše dugogodišnje iskustvo, kao i dosadašnji uspješan rad što mogu potvrditi svi naši dosadašnji klijenti.

Kao profesionalni informatičari i IT-specijalisti osiguravamo podršku u redovnom održavanju vaših informatičkih sustava, a priskačemo u pomoć i kad se dogodi neka izvanredna situacija. Naš je cilj pružati uslugu na vrijeme i kvalitetno. Stoga su i naša rješenja funkcionalna, učinkovita i dugoročno održiva te isplativa korisnicima.

Svaki servis računala treba biti kvalitetan, pouzdan i dugoročno isplativ. Bilo da je riječ o redovnom održavanju ili o neželjenoj situaciji, naš će tim znati ponuditi rješenje. Javite nam se s punim povjerenjem i informirajte se te učinkovito unaprijedite svoje poslovanje.
Ako ste tek ste otvorili svoju tvrtku, vlasnik ste poduzeća ili obrta, potrebna vam je profesionalna i istodobno kvalitetna informatička podrška. Zajedno s nama izgradite kvalitetne temelje za svoje poslovanje putem online i offline okruženja.

Radimo na principu paušalnog plaćanja kako bismo pojednostavili cjelokupni „proces“ i vama i nama. Kao prednosti paušalnog plaćanja naglasit ćemo:

  • Brz odaziv koji je prethodno dogovoren
  • Sigurnost
  • Prevencija štete
  • Redovita kontrola
  • Smanjeni troškovi
  • Besplatno savjetovanje
Laptop i pametni telefon
Matična ploča popravak
Matična ploča popravak
Imate problem kojega treba hitno riješiti?

Javite nam se na broj mobitela 099/370-8888 ili na email info@nlsistem.com , a mi ćemo vas u najkraćem mogućem vremenu riješiti muka.