Dostupnost interneta suvremenom je čovjeku postala neophodna. Nezamislivo je doći u turističko mjesto, hotel ili osamljenu uvalu, a nemati interneta. Što god mislili o ”ovisnicima” o društvenim mrežama i internetu i njihovim navikama, dostupnost interneta svakom je važna – jer internet je i znak da smo još uvijek – ”civilizacija”, svijet u kojem su informacije i pomoć dostupne u svakom trenutku. I zato svatko želi zaviriti na internet i tijekom odmora. Dogodi se koji kišni dan ili nas nakon previše kupanja i sunčanja zadesi umor pa imamo snage samo za surfanje po internetu. I tada očekujemo da je tu negdje ”mreža” spasa – Wi-Fi.

Wi-fi kontroler

Wi-Fi  je, osim za turiste željne odmora, svakako koristan i za poslovne klijente. Želite li u hotelu organizirati stručni kongres, team-building za tvrtke ili poslovne sastanke, s većim ili manjim brojem gostiju, važno je imati internet u hotelu i njegovoj okolini (terase, park, plaže, vezovi itd).

Wi-fi bežične mreže uključuju:

  • Proširenje signala
  • Popravak loše postavljenih instalacija (los signal, šum…)
  • Upravljanje putem interneta
  • Ograničenje brzine i dodjela raznih prava po korisnicima na istoj mreži
  • Mogućnost naplate korištenja interneta
Bežična mreža

Wi-Fi bežična mreža će vam pomoći održati razinu kvalitete ostalih usluga koje nudite. Ne dopustite da nedostatak bežičnog interneta zasjeni vaše delicije, tradicionalna jela i vina koja nudite. WI-FI je danas kao začin kolaču ili šlag na torti usluga koje nudite svojim posjetiteljima. Zato ne zaboravite bežični pristup internetu!

WI-FI ili širokopojasna bežična veza osigurava vezu s internetom kao i mreža putem žice, no za njezino uključivanje nije potrebno postavljati kablove, instalaciju ni dodatnu opremu. Zato je je moguće instalirati u kratkom roku te uključiti u ponudu vašeg hotela već ove ljetne sezone.

Za Postavljanje bežičnih Wi-Fi mreža koristimo opremu renomiranog proizvođača Ubiquiti networks

Gosti sve više prilikom posjeta turističkoj destinaciji očekuju da će imati i Wi-Fi kako bi svoje najljepše i nezaboravne trenutke mogli podijeliti sa svojim obiteljima i prijateljima bilo gdje u svijetu. Također, gosti su puno zadovoljniji kada u udobnosti svoje sobe imaju pristup internetu putem kojega mogu saznati sve korisne informacije o svojoj destinaciji, ali i voditi računa bilo o poslovanju, bilo o komunikaciji s dragim ljudima.

Dokazano je kako apartmani i hoteli koji u svojoj ponudi posjeduju i Wi-Fi  pristup imaju bolju ocjenu gostiju, kao i njihovu preporuku, a također nije niti rijetkost da se narednih godina vraćaju, upravo jer im je prvi posjet ostao u prelijepom sjećanju.

Hotelski sustavi